سئو کلاه سیاه چیست؟

شکل یک تصویر
سئو کلاه سیاه چیست؟
زمان مطالعه: 4 دقیقه
به این post امتیاز بدهید.

تعریف سئو کلاه سیاه

در دنیای سئو روش های قانونی بسیاری وجود دارد که مدیران سایتها می توانند به منظور بالا بردن رتبه ی سایت خود از آن استفاده کنند.  این روش ها علاوه بر تاثیر بر رتبه سایت، بستری امن نیز برای کاربران فراهم می کند. از میان راه های موجود، برخی از آن ها مخرب و البته غیر قانونی محسوب شده که به اصطلاح آن را black hat seo  یا سئو کلاه سیاه می گویند. در این راه مدیران سایتها میتوانند رتبه ی سایت را در مدت کوتاهی بالا برده و در نتیجه هزینه ها را تا حد چشمگیری کاهش دهد. لازم به ذکر است که این روش ها جریمه های سنگینی نیز با خود به همراه دارد.کسانی که در این زمینه کار می کنند بر هیچ یک از قوانین گوگل پایبند نبوده و تنها هدف آن ها بالا بردن رتبه ی سایت در مدت زمان کوتاه است.

روش های black hat seo (سئو کلاه سیاه)

در ادامه ی این مقاله  قصد داریم تا شما عزیزان را با مهمترین روش های سئو کلاه سیاه آشنا کنیم:

محتوای کپی

تولید محتوا را می توان جزو یکی از مهم ترین بخش های سئو در نظر گرفت . بسیاری از سایت های مشهور با در دست داشتن محتوای قوی و سئو شده توانسته اند به صفحه ی اول گوگل برسند. برخی از نویسندگان محتوا به دلیل عدم تجربه و یا صرفه جویی در هزینه ها، اقدام به کپی کردن متون موجود در سایت ها بدون ایجاد اندک تغییرات می کنند که این عمل جریمه های سنگینی برای سایت به همراه خواهد داشت. به منظور شناسایی کپی بودن متون می توانید از ابزار ها و یا وب سایت هایی چون plagscan استفاده کنید.

نکته: اگر قصد بارگذاری مجدد مطالب در وب سایت خود را دارید به منظور جلوگیری از بروز مشکل می توانید از تگ (canonical) استفاده کنید.

خرید لینک

بسیاری از سایت های بزرگ جهت بالابردن رتبه  وب سایت خود اقدام به خرید لینک کرده که این روش یکی از بزرگ ترین اشتباهات در زمینه سئو محسوب می شود. هدف از خرید لینک کاهش هزینه هایی چون تولید محتوا و بالابردن رتبه سایت در مدت زمان کوتاه می باشد. گوگل مجازات های مختلفی برای خرید بک لینک در نظر داشته که از میان آن ها می توان به از بین بردن اثر لینک  و یا حذف کلی نتیجه اشاره کرد.

کامنت اسپم

گاهی افراد با استفاده از ربات های گوناگون اقدام به درج لینک در قسمت کامنت ها می کنند که لینک های مذکور عموما هیچ ارتباطی با سایت نداشته از این روی آن را کامنت های اسپم می نامند. بسیاری از افراد کامنت اسپم را روشی مفید دانسته و از آن پیروی می کنند اما لازم است این نکته را به یاد داشته باشید که این راه می تواند ضرر های فراوانی با خود به همراه داشته باشد.

نکته: سایت ها عموما لینک های ورودی را به صورت (noopener noreferrer nofollow) در آورده از این روی می توان نتیجه گرفت که هیچ تاثیری بر روی رتبه ی سایت نمی گذارد.

به منظور جلوگیری از کامنت های اسپم به مدیران سایتها توصیه می شود که قبل از نمایش کامنت ها آن ها را بررسی کرده. هم چنین به این منظور افزونه های گوناگونی چون کپچا نیز موجود می باشد.

محتوای سفید و یا غیر قابل مشاهده

 محتوای سفید نیز یکی دیگر از روش های black hat seo محسوب می شود. در این روش کلمات کلیدی به صورت سفید استفاده می شوند. از این روی تنها موتورهای جستجو شاهد آن خواهند بود و کاربران امکان مشاهده ی آن را ندارند. عموما در این روش مدیران سایتها با استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی جریمه خواهند شد.

نکته: نکته ای که روش محتوای سفید و Cloaking را از یکدیگر متمایز می کند، پنهان کردن کد های جاوا اسکریپت در روش Cloaking می باشد.

استفاده ی بیش اندازه از کلمات کلیدی

در گذشته مدیران سایتها به منظور افزایش رتبه ی سایت اقدام به استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی کرده که این روش امروزه کاملا منسوخ شده و می تواند نتایج زیان باری با خود به همراه داشته باشد. استفاده ی بیش از اندازه از کلمات کلیدی باعث شده تا گوگل گمان کند وب سایت شما محتوای با ارزشی نداشته و تنها قصد دارید از این راه تمام ترافیک را به سوی خود جذب کنند.

Cloaking یا همان پنهان کردن متن

 در این روش مدیران سایت متنی را در صفحه می نویسند که برای کاربران قابل نمایش نمی باشد و تنها موتورهای جستجو توانایی مشاهده آن را دارند. استفاده از این روش جریمه های سنگینی چون حذف شدن از نتایج جستجو را برای سایت به همراه دارد اما با این حال بسیاری از افراد از این روش به منظور بالا بردن رتبه سایت خود استفاده می کنند.

صفحه ورود یا (doorway page)

نام دیگر این روش صفحه پل می باشد. به منظور افزایش آمار بازدید کنندگان در این روش، کاربران از یک صفحه به صفحه ای دیگر منتقل می شوند. جالب است بدانید که صفحات مذکور هیچگونه ارتباطی با کلمه و یا عبارت سرچ شده توسط کاربر ندارد. خزنده های گوگل با بررسی چگالی بیش از اندازه کلمات در صفحه به آسانی از این تخلف آگاه می شود.

تغییر نگارش محتوا

در واقع می توان تغییر نگارش محتوا را سرقت ادبی نیز نامگذاری کرد. در این روش نویسنده محتوا اقدام به تغییر نگارش و جمله بندی یک مقاله کرده و تا حد امکان تلاش می کند تا نگارش متن شباهتی به منبع اصلی نداشته باشد. الگوریتم گوگل این امکان را داشته تا این تخلف را شناسایی کند و جریمه های قابل توجهی برای وب سایت خاطی اعمال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *