چرا مطالب ما در گوگل نمایش داده نمی شوند؟

شکل یک تصویر
چرا مطالب ما در گوگل نمایش داده نمی شوند؟
زمان مطالعه: 4 دقیقه
5/5 - (1 امتیاز)

یکی از مهم ترین مشکلاتی که ممکن است برای هر یک از صاحبان کسب و کار که در فضای وب سایت فعالیت می کنند اتفاق بیفتد، عدم نمایش مطالب تولیدی آن ها در صفحات گوگل است. در برخی موارد نیز ممکن است گوگل وب سایت اصلی شما را نیز نمایش ندهد. البته عدم نمایش سایت و یا محتوای تولیدی شما به این معنی نیست که در صفحات گوگل وجود نداشته باشد، بلکه به دلیل رتبه پایین وب سایت، در صفحات بسیار پایین گوگل قرار گرفته اند.

دلایل رتبه پایین وب سایت در موتور جستجو گوگل

یکی از مهم ترین دلایلی که صاحبان کسب و کار، نسبت به ساخت وب سایت کاری خود و همچنین تولید محتواهای ارزشمند در آن اقدام می کنند، بدست آوردن رتبه بالا در موتور های جستجوی گوگل بوده تا بدین ترتیب بتوانند کاربران بیشتری را به صفحات وب سایت خود جذب کرده و در کل مشتریان جدید و چه بسا دائمی را بدست آورند، اما در بسیاری از موارد این امکان وجود دارد که با وجود رعایت بسیاری از قواعد و اصول سئو، وب سایت و محتوای شما در صفحات گوگل نمایش داده نشوند. اما این مشکل چه زمانی به وجود می آید؟

اهمیت رتبه بندی وب سایت ها توسط موتور جستجوی گوگل

زمانی می توانیم یک وب سایت پربازدید و موفق را بدست آوریم، که بتوانیم کلمات کلیدی را در سایت خود تقویت کرده و رتبه بالایی در جستجوی گوگل بدست آوریم، یعنی زمانی که کاربر کلمه کلیدی مورد نظر خود را سرچ می کند، سایت ما به عنوان اولین پیشنهاد های گوگل برای او معرفی شود.
بدست آوردن رتبه بالا در موتور جستجوی گوگل به قدری اهمیت دارد که می تواند کسب و کار شما را زیر و رو کرده و درآمد بسیار خوبی برایتان به ارمغان بیاورد. از همین رو تمامی صاحبان کسب و کار خواهان آن هستند که وب سایت آن ها در رتبه و رنکینگ بالایی در صفحات گوگل به نمایش درآیند. در حقیقت می توان گفت میزان موفقیت وب سایت شما کاملا بستگی به رتبه شما در صفحات گوگل دارد. اما چگونه می توان وب سایت خود را در گوگل ارتقا داد؟ برای پاسخ به این سوال لازم است تا شما را با دلایل اصلی عدم نمایش وب سایت و محتوای شما در گوگل آشنا کنیم:

دلایل عدم نمایش وب سایت در SERP گوگل

سرعت بسیار پایین وب سایت

به طور میانگین حدود ۵ الی ۶ ثانیه طول می کشد تا وب سایت ها در مرورگر های تلفن همراه برای کاربر به نمایش درآیند، این در حالی است که پس از بررسی های صورت گرفته آستانه صبر اکثر کاربران برای باز شدن صفحات یک سایت تنها ۳ ثانیه است. از همین رو است که سرعت وب سایت به عنوان یکی از عوامل اصلی و مهم برای رتبه بندی در گوگل به شمار می آید.
حال تصور کنید که وب سایت شما سرعت بسیار پایینی داشته باشد. اکثر کاربران برای بالا آمدن صفحات سایت شما صبر نمی کنند و وارد سایت های دیگر می شوند. هر چقدر سرعت سایت شما بیشتر باشد کاربران تمایل دارند تا زمان بیشتری در سایت شما بمانند. هر چه زمانی که کاربران در سایت شما صرف می کنند بیشتر باشد، گوگل رتبه و رنکینگ بالاتری را به سایت شما اختصاص می دهد‌.
دقت داشته باشید که در این موضوع مهم نیست شما چقدر محتوای باارزش و با کیفیت تولید می کنید، زمانی که سرعت سایت شما پایین باشد هیچکدام از ملاک های قوی و باکیفیت وب سایت شما برای گوگل اهمیتی نخواهد داشت.

عدم استفاده از کلمات کلیدی درست و هدفمند

به طور کلی محتوا و نحوه نگارش آن حرف اول را در سئوی سایت دارد. زمانی به عنوان یک صاحب کسب و کار موفق شناخته می شوید که بتوانید محتوای با ارزش و مفیدی را در اختیار کاربران خود قرار بدهید. یکی از شرط های اصلی داشتن محتوای باکیفیت در این است که بتوانید از کلمات کلیدی درست و هدفمند استفاده کنید.
محتوای تولید شده در سایت شما باید به گونه ای باشد که تمامی افراد به آسانی بتوانند اطلاعات آن را متوجه شوند. در حقیقت کاربران به دنبال متن و محتوایی شفاف هستند که بتوانند به سادگی از اطلاعات آن استفاده کنند. برای این کار می بایست از کلمات کلیدی استفاده کنید که اکثر کاربران به دنبال آن هستند. فراموش نکنید که هر سایت می تواند رتبه و رنکینگ متفاوتی با توجه به کلمات کلیدی متفاوت داشته باشد. هر چه سایت شما رتبه بالاتری در کلمات کلیدی محتلف داشته باشد، رنکینگ بالاتری از گوگل دریافت خواهد کرد. برای آنکه بتوانید رتبه خود را در کلمات کلیدی مختلف سایتتان ببینید، کافی است از ابزار Semrush استفاده کنید.

حضور در یک کسب و کار پر رقابت

حضور و فعالیت در کسب و کار های پررقابت ممکن است وقت و هزینه زیادی از شما بخواهد، چرا که این صنعت و موضوع کاری شما بسیار اشباع شده است و برای آنکه بتوانید کسب و کار خود را در میان هزاران کسب و کار دیگر رونق دهید، نیازمند تلاش بسیار هستید.
کسب و کارهایی در بازار وجود دارند که چندین سال قبل از شما فعالیت خود را شروع کرده اند و برای کاربران شناخته شده اند‌. آن ها کاربران و مشتریان خاص خود را پیدا کرده اند و تقریبا رقابت با آن ها بسیار دشوار است. برای مثال رقابت با وب سایتی که تا به امروز در موضوع خود در رتبه اول گوگل قرار گرفته است بسیار زمان بر است. از همین رو است که ممکن است سایت شما در رتبه ها و صفحات بسیار پایین گوگل به نمایش درآید. در این شرایط نباید امید خود را از دست بدهید. فراموش نکنید که با توجه به موضوع کاری خود، برای رسیدن به موفقیت می بایست تلاش های زیادی کرده و برای آن هزینه کنید.

عدم به روز کردن محتواهای قدیمی

توجه داشته باشید که ماندن در جایگاهتان به عنوان رتبه های بالای گوگل، یک دستاورد موقتی است‌ و همواره باید برای ماندن در این جایگاه تلاش کرد. از جمله عواملی که می تواند به این موضوع کمک کند، به روز کردن پست های قدیمی است. شما می بایست تمامی محتواهای تولیدی خود را پس از گذشت زمان، به روز کرده و کیفیت کار خود را بالا نگه دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *